Karvaton polvi ja karvaton etujalka, ei alusvillaa ja pakkasissa pitäisi kestää..

6.2 Jokke kävi lääkärissä kokeilemassa yhtä ratkaisua kivunlievitykseen eli kortisoni piikkiä suoraan polveen. Tämähän ei ole mikään pitkän ajan ratkaisu, mutta voimakkaana teho on n. 2 vkoa ja siitä sitten alkaa hiipua. Ideana tässä on katkaista kipukierrettä, jolloin mahdollisesti särkylääkkeet alkavat auttaa paremmin. Jokke sai reseptin uudelle lääkkeellä nimeltä Gababentin 100 mg. Kyseinen lääke on epilepsian hoitoon myös ja auttaa juurikin hermokipuun. Lääkettä en ole vielä hakenut, vaan ajattelin että mennään noilla mitä kotona on eli Norocarp ja Rimadyl.

Piikin annon ajaksi Jokke piti rauhoittaa. Taas ei yksi rauhoituspiikki paljon herraa hätkäyttänyt vaan kukkui viimeiseen asti kunnes laitettiin aineet suoraan suoneen. Ell sanoinkin että juurikin belgit ja suomenpystykorvat ovat sellaisia että eivät anna aineelle periksi, tähän piti sitten kertoa poikkeus eli Beo joka nukahtaa suunnilleen piikin nähdessään ;) Jokke oli lisäksi vielä tunnin verran nesteytyksessä piikin laiton jälkeen, tämä ihan iän vuoksi. Vaikea itse ajatella että herra on vanha, viimeksi toissapäivänä sitä lenkillä luultiin nuoreksi koiraksi kun dille innostui remmillä leikkimään..

Eli nyt sitten katsellaan miten piikki vaikuttaa, saisivat myös pakkaset helpottaa että päästäisiin kunnon lenkeille! Jokelta kun piti ajella karvat kipeästä polvesta ja nyt hirvittää että ruuvit jäätyy..