Myrskyistä sunnuntaita hakutreenien parissa taas, tuli vettä, aurinkoa ja lunta. Tallattu alue, pituutta reilut 100 m ja syvyyttä toisella puolella 70 m ja toisella 50 m. Eka piilo oli Beolla vasemmassa etukulmassa siellä n. 70 m syvyydessä pienen kumpareen takana, tosi mukava koira irtosi pistolle ja ilmaisikin nätisti, piilossa maalimies oli pressun alla ja Beo oli tätä yrittänyt vähän tökkiä kunnes komennettiin. Maalimies toi koiran keskilinjalle.

Sitten tyhjä pisto oikealle, siellä ei ketään ollut valmiina piilossa. Beo lähti tosi hyvin pistolle, mutta päätyi työskentelemään taaksepäin, tuli kuitenkin huudettaessa hyvin pois ja lähti innolla seuraavallekin etsinnälle, hyvä Irmeli!

Toinen maalimies vasemmalla takarajan tuntumassa pressun alla, Beo lähti ensin hyvin etsimään, mutta kaarsikin sitten maalimiehen takaa ja otin uuden lähetyksen. Nyt Beo lähti kaartaen maalimiehelle (ja ei tullut pois vaikka huusin!, se alkaa oppia) ja löysi suoraan, Zero teki tämän saman lenkin, eli ilmeisesti oli tuulen suunnasta kyse tällä kertaa. Tälle maalimiehelle menin ottamaan koiran hallintaan. Kun pääsin maalimiehen luo, oli Beo päättänyt etsiä maalimiehen käsiinsä ja komensin sitä kun pressua tonki, sitten koira jäikin minua tuijottamaan ja sanoin ukko niin alkoi taas ilmaista. Nyt ei olisi millään halunnut sivulle tulla, haukkui vaan kauniisti maassa maaten  Itse pidän tätä niskurointia ihan positiivisena juttuna. Maalimies sitten käskettiin pois piilosta ja annettiin lupa heittää patukka, maalimies leikitti Beon keskilinjalle.

Viimeinen maalimies oli oikealla suunnilleen keskipaikkeilla pressun alla, Beo taitavana poikana sai kaivettua nenällään maalimiehen naaman esiin ja sitten ilmaisi iloisesti, maalimies taas leikitteli koiran keskilinjalle.

Beo onkin nyrt ilmoitettu hakukokeeseen  Saa nähdä miten siellä käy, kohteliaasti meitä varmaan kehoitetaan kääntymään jonkun toisen lajin harrastajiksi

Jokke sai kanssa etsiä, enemmänkin se varmaan etsii palloa kuin ihmisiä. Jokelle eka ukko oikealla puun takana piilossa, Jokke sai hyvin hajun jo keskilinjalta ja painui suoraan piilolle ja sai rakkaan pallonsa. Toinen olikin sitten tämä vasemman etukulman pressupiilo, Jokella ei sellaista ole ollutkaan. Ekalla lähetyksellä kävi ihan maalimiehen luona muttei saanut hajua, tokalla lähetyksellä sitten pääsi perille asti. Taitava Pokeri