19.3.2011 Kuopio

3 rataa ja 3 hyvää mahdollisuutta, mutta ei meillä   Kahdelta ekalta radalta hylsy ja vikalta radalta 1 kontaktivirhe ja 1 kielto ja hemmetisti yliaikaa. Beo keksi mm. sen että u-putkessa pitää kääntyä ympäri, tämän se teki kahdella radalla juurikin siinä samaisessa putkessa. Beo keksi myös että ei puomille voi mennä, seisoi puomin edessä ja tuijotti, tämän jälkeen lopulta meni puomin mutta alkoi himmailla alastulolla ja lopulta tästä alastulokontaktilta virhe. Keinu oli kahdella radalla, ja meni hyvin. Luulen että puomille menemättömyys johtui kuitenkin keinusta, jonkun verran tuota koiraa on oppinut jo lukemaan näissä asioissa. Ei se keinusta pidä, mutta vietynä menee sen ihan ok, ohjaajan pitää vaan muistaa olla kamalan tekopirteä ja ylimaallisen iloinen keinun aikana. Kisat meni siis miten meni, mutta olihan ne vuoden ekat kuitenkin!

26.3 Jyväskylä

2 rataa, eka hyppyrata ja Beohan kulki  Tulos 0 ja aika -5,18. Sijoitus harmittavasti 4. eli ei LUVAa meille. Mutta hieno nolla kuiteskin. Parasta oli huomata että Beolla oli kivaa, se irtosikin hienosti loppusuorallakin vielä.

Tokana sitten agirata, tulos 0 ja aikaa meni harmittavan paljon eli aikavirhe 0,55.. Sijoitus 2. eli olisi luvaa ollut tarjolla mutta ei sitten. Oma mokahan tuo oli, muutamassa kohdassa tuli sellaisia kaarteita että oikein nolottaa. Videokuvaakin radoista on olemassa, pitäisi vaan nettiin laittaa. Beosta parasta oli varmaan radan jälkeen Virpin tarjoama makkara

27.3 Jyväskylä

2 rataa ja me myöhästyttiin ekasta tutustumisesta  Sillälailla sitten. Ehdin ennen tuomarin tuloa juosta radan kerran läpi, ja sehän riitti.. Muuten meni rata ok, mutta yksi rima tuli alas, hosuva ohjaaja ja tarkkaavainen koira eivät sovi yhteen. Puomin alastulolla Beo taas mietti syntyjä syviä. Tulos siis 5 ja ylaikaa ansaitusti 3,34, sijoitus 8.

Toka rataantutusminen piti sitten käydä tekemässä vaikka hyvin sitä selviää ilmankin! Kolmas este rengas ja siitä Beo meni ohi, en tiedä miksi, meni vielä ei minun puolelta vaan kauempaa, ehkä se ei vaan nähnyt. Muuten sitten tosi hienosti, tulos 5 , aikavirhe 2,86 ja sijoitus 5.

Ei ne kisat siis huonosti menny, olen koiraan tosi tyytyväinen! Kontaktit meni tosi hyvin ja keinulla (3 kertaa mentiin) ei ollut kertaakaan ongelmia. Nyt sitten jatketaan kontaktitreeniä ja pääsiäisenä kisataan seuraavan kerran, sillon ihan omalla paikkakunnalla.