Lauantai vietettiin Beon kanssa Beon kasvattajan kasvattileirillä Multian erämaissa rankasti treenaten. Beon pentueesta oli mukana myös Piitu ja Maliina. Lauantai oli todella lämmin päivä ja välillä se ehkä vähän jo näkyi koirissakin, siis ehkä..

1526536.jpg
Veli ja siskot: Beo, Maliina ja Piitu

Ensimmäisenä aloitettiin sitten haulla. Beolle olivat maalimiehet valmiiksi piilossa. Eka maalimies meni hyvin, haukkumaan lähti nopsaan. Tokalla sitten ei mennyt niin hyvin, maalimies ehti liikahtaa ennen kuin Beo haukkui ja tämä aiheutti pikku malissa hämmennystä. Seuraavilla pistoilla Beo ei sitten enää jaksanut juosta suoraa, vaan kierteli maalimiehille, haukkui kyllä aika hyvin perille päästyään, yhdella kerralla perille pääsyyn käytettiin jäljestystä.. Viimeiseksi sitten otettiin Beolle pupuna juoksemaan yksi maalimies, ukko siis lähti vähän matkan päästä Beosta juoksemaan samalla kun Beolle annettiin "Ukko"-käsky, sitten ukko maastoutui ennen kuin Beo oli kohdalla, odotti yhden haukun ja palkkasi. Täytiikin sitten seuraaviin hakutreeneihin tällaista miettiä.

1526541.jpg
Beo juoksi kuin villiori siskonsa perässä :D

Seuraavaksi sitten jälki, tai ainakin hetki jäljestystä edes.. Beolla oli n. tunnin vanha jälki, janalta lähtö oikeaan. Jana meni suht ok, vauhtia vielä tarvitaan, eka keppi nousi hyvin. Ekassa kulmassa sitten tapahtui hukkaamista, jälki vaikutti löytyvän, mutta lopulta olimmekin ojan äärellä ja koira ojassa polskimassa. Loppu jäljestä jäi sitten tekemättä. Jäljen maasto oli todella kuivaa mäntykangasta, tämä meillä olikin vuoden eka jälki, hyvä alku siis ;)
Korjausjälki tehtiin sitten illalla vielä ja se meni oikeasti hyvin. Janalta vasempaan, yksi kulma, 2 keppiä jotka nousivat hienosti ja lopussa oli ruoka rasiassa. Tästä jäi hyvä mieli, oli oikea korjaussarja käytössä :D

Tottista sitten tehtiin heti ruuan päälle. Paikallaolo siskojen kanssa meni hyvin, makasi rauhassa koko ajan. Sitten noita seisomaan ja maahan menoja, Miia toimi apunaksuttajana. Aika randomilla meni Beon asennot, seuraaminen sentään oli hyvää, jee..Täytyy näitä nyt vielä treenailla, mutta onhan tässä aikaa ennen seuraavaa koetta, eikun siis..

1526539.jpg
Järvimalit illalla, virtaa riittää..

Valokuviakin tuli nappailtua koirista, näitä saadaan sitten myöhemmin enemmän esille. Illalla vielä sisarukset päivästä väsyneinä juoksivat ympäri mökin pihamaita ja laituria. Kun tuli kotiin lähdön aika niin kyllä se Beo siinä vaiheessa alkoi jo hieman väsyltä näyttää, onneksi!

Oli kyllä tosi kiva päivä treenailun ja "hyvien" juttujen merkeissä, kiitokset vaan Miialle järkkäämisestä :)