Tänään Joken kanssa päästiin agia treenaamaan hetken tauon jälkeen. Harjoituksessa oli sylikäännös, joka taas otti oman aikansa että meni oman päähän perille. Vauhtia Jokella oli aivan hillittömästi ja intoa myös, tauko on varmaan saanut lajin tuntumaan vielä hauskemmalta. Isoin ongelma tänään oli avokulmassa olevat kepit, joille piti mennä ihan vauhdista. Tätä piti aika monta kertaa toistaa ennen kuin otti onnistuakseen. Mutta kivaa oli taas treenata, alkaisipa pian jo ulkokausi :)

Agilityn jälkeen ajelin Euromarketin parkkikselle tokoilemaan porukalla, nyt Beokin pääsi mukaan touhuamaan. Ensin otettiin paikallamakuu, Beo oli tosi hermostunut ja piipitti jopa maatessaan. Pysyi ihan jees, kunnes päätti pompata ylös. Toinen kerta paikallamakuuta tehtiin myös, Beo oli jo rauhallisempi, mutta ikävä kyllä pääsi taas nousemaan. Tästä nousemisasiasta Beon kanssa vähän keskusteltiin ja jätin sen sitten vielä hetkeksi paikalleen. Tämä hermostuneisuus johtuu varmaan ihan siitä että me ei oikeesti olla ton tokokokeen jälkeen tehty näitä hommia ollenkaan, ei kyllä mitään muutakaan :P
Seuraamista Beo teki tosi tiiviisti ja jaksoi pitkät pätkät hyvin, tämän saa ainakin sillä treenitauolla aikaiseksi.
Liikkeestä seisominen on Beon mielestä nykyään sama liike kuin liikkeestä maahanmeno. Tässä jouduin käsimerkkiä käyttämään ettei pikku otus ehtinyt maahan asti vajota.
Luoksetuloa tein myös patukan kanssa. Eteenistumista piti kovasti harjoitella, välillä onnistui, välillä ei kun Beolla on ihmeellinen taipumus tökätä kuononsa jalkojen väliin luoksetullessaan.. Treeniä, treeniä..

Jokelle tein ensimmäisenä ohjatun noudon, on niin kiva treenata porukalla kun on joku joka vie kapulat :) Noudettavana oli oikea puoli, sama kuin viime kokeessa. Jokke teki tämän tosi hyvin. Tässä otin myös pelkkää merkille menoa, ja hyvin onnistui kaikki. Seuraavana oli ruutu, tämäkin samaan suuntaan kuin kokeessa oli, eli oikealle. Nappiin meni ruutukin, ruudussa Jokkea odotti patukka palkkana :)
Kauko-ohjauksen tein myös takapalkalla, ensin istu, sitten seiso ja maahan -> vapautus palkalle.
Ihanaa että Jokke on alkanut tuon tokon osalta kehittyä, vielä vaan pitäisi joku päivä sitä tunnaria jaksaa tehdä, jippii..

Pojille on molemmille toukokuuksi paikat kahteen tokokokeeseen, vihdoin alkaa kisakausi :) Beon kanssa pitäisi myös bh-koetta alkaa kohta pohtia.