Tiistaina oli taas Joken terapiaistunto. Hyvin on liikkuminen edistynyt ja fysioterapeuttikin sen huomasi. Nykyään Jokke pystyy jo ihan ravaamaan pitkiäkin matkoja (ainakin yli 20m!), ilman että heittää mitään pomppuaskelia väliin. Seisominen kipeän jalan kanssa on kuitenkin vielä heikkoa, Jokke ei sille jalalle varaa. Tässä asiassa eivät auta mitkään sellaiset harjoitukset että koiraa "pakotetaan" seisomaan kipeällä jalalla nostamalla terve jalka ylös, koira joko lysähtää maahan tai nostaa koko takapäätään ilmaan..

Sitten kokeiltiin Joken terveeseen jalkaan häiriötä, eli anturaan kokeiltiin ensin teippirullan sitä pahvirengasta ja sitten frolic-nappulaa. Frolic painoi tehokkaammin anturoiden välissä ja Jokke varasikin sitten liikkeessä paremmin sairaaseen jalkaan, seisomiseen tällä ei ollut vaikutusta. Jokke on kyllä sellainen kovanaama että pitää varmaan joku naula jalkaan laittaa pystyyn että alkaa tuntua..

Kotitehtäviksi saatiin laittaa nyt jotain häiritsevää terveen jalan anturoiden väliin ja sitten pitäisi ravailla paikasta toiseen, näitä alkuun 2*5 min per päivä. Toinen mitä pitäisi tehdä on pohkeenväistöä, eli pitäisi Jokke saada liikkumaan sivusuunnassa niin että se ottaa ristiaskelia ja näitä sitten molempiin suuntiin. Pohkeenväistöt onneksi onnistuvat ihan lenkillä yhtenä seuraamisen koukerona.

Varasin Jokelle myös ajan kontrollikuvauksiin, eli keskiviikkona 27.8 kuvataan jalka ja katsotaan montako ruuvia siellä on. Ei kai se mitenkään epäonnistunut voi olla kun koira noin hyvin liikkuu, eihän?