Seuranamme sekalainen seurakunta  Vihtavuoren metässä oltiin, alue oli loivassa rinteessä jossa oli kivasti risukkoa ja lätäköitä ja.. Alue oli sen 100 m pitkä, piiloja 4, piilot limittäin niin että eka oli oikeassa etukulmassa jne. Beolle 2 ekaa maalimiestä meni valmiiksi piiloon, eka piilo oli kaatunut juurakko jonka alle pääsi hyvin maastoutumaan, hyvä suora pisto ja maalimies toi koiran lelua heitellen keskilinjalle.

Toka maalimies makoili maassa pressuun kääriytyneenä, Beo lähti hyvin kohti mutta lähti sitten kaartelemaan taakse ja kiersi maalimiehen takaa keskilinjalle. Uudella lähetyksellä teki löydön ja meninkin itse tämän maalimiehen luo ja otin Beon sivulle, Beo on niin kiltti että tuli heti sivulle kun mamma pyysi, ei siis hallintaongelmaa tällä herralla  Haukku hieman häiriintyi kun menin piilolle, mutta Beo kuitenkin haukkumista jatkoi vaikka paikalla olin, tosin pieniä taukoja se piti.

Kolmas maalimies oli pressun alla ja toi taas Beon keskilinjalle itse.

Nelonen oli vasemmassa takakulmassa hieman rinteen päällä, Beo taisi itsensä perille jäljestää, ensin tosin laukkasi maalimiehen edestä ja hieman sivusta, mutta eteni kuitenkin. Haukkui hyvin ja lähdin itsekin paikalle ja kiersin Beon ympärillä, pieniä taukoja oli taas haukkumisessa ja maalimies pääsi sitten palkkaamaan hyvästä haukusta.
Loppuun vielä pari haukutusta ja kiertoa ihan näkösällä, kyllä se alkaa edistyä! Tällä kertaa ohjaajakin muisti edetä keskilinjaa kun koira oli etsimässä, olemme siis todellakin kehityskelpoisia