Johan alkaa meillekin kohta tulla Siilinjärvi tutuksi, kaksi kertaa samalla viikolla on tullut nyt siellä vierailtua. Jokke oli siis kisaamassa 2 rataa ja kannustusjoukkoina toimi Beo, tuo hauska malinois.

Tuomarina molemmille radoille oli Salme Mujunen ja radat olivat mukavia, ei siis mitään ylitse pääsemätöntä, mutta.. Eka radalla alku meni hyvin, mutta sitten jostain syystä Jokke oikaisi pujottelun lopussa. Itse en vaan osaa korjata näitä pujotteluvirheitä oikein, joten tein vain jotain ja sitten jatkettiin matkaa. Hyllyhän siitä tuli, ja rata alkoi muutenkin näyttää oikealta pyristelyltä loppua kohden.

Toinen rata oli ihan jees. Hienosti meni ja vauhdilla, kunnes tulikin tiukka paikka. Suoran putken jälkeen en luonnollisestekin ehtinyt sinne minne luulin ja jouduin muuttamaan suunnitelmaa. Tämän söhellyksen aikaansaannoksena yksi rima alas, nollahan se muuten olisi ollut. Aika oli tosi hyvä -17,01, voittajalla näytti olleen jotain -18 luokkaa, ja katsoinkin että meillä olisi toiseksi nopein aika ollut, mutta kun se rima.. Kyllä jossittelu vaan on kivaa :P Oikeesti tästä radasta kyllä jäi hyvä mieli, hyvä juttu sekin :)

Seuraavat agilitykisat on sitten Pieksämäellä 12.4 ja sitten ehkä Mikkeli 20.4, 19.4 pitäisi Jokke viedä misseilemään JKL kv-näyttelyyn..