Perjantaina oli Jokella hieroja pitkästä aikaa. Ja jumissahan se oli, etenkin selän etuosa. Hieronnan jälkeen olen nyt hierojamme Marian kehoituksesta antanut Jokelle särkylääkettä joka ilta, jos se vaikka auttaisi. Lämpöhoitoa miksrossa lämmitettäville kaurapusseilla on tehty myös harva se päivä.

Sunnuntaina oli taas Joken uinnin vuoro. Tällä kertaa Jokke oli suorastaan innoissan kun jo sisälle mentiin. Ensin ui taas Peppi, mutta Jokkekin olisi jo altaaseen ollut menossa. Lopulta Jokke altaaseen pääsikin ja innolla lähti uimalelunsa perään. Taas Jokke sai tehdä noutojuttuja ja kahdeksikkoja. Uiminen parantuu koko ajan, sääli vain että uimista on näillä näkymin vain yksi kerta enää jäljellä, allas kun poistuu sitten käytöstä ja toista ei lähitienoilla ole :(

Jokke on lenkilläkin taas enemmän ravannut, pupuhyppelyä tulee enää todella harvoin. Vemppaan jalkaan on kivasti jo lihastakin kehittynyt, pakaralihaskin alkaa olla jo sen verran kehittynyt etteivät luut enää niin pahasti käteen tunnu.