Eli sunnuntaina 29.8 oli tuollainen koitos edessä Beolla. Tuomarina kaikilla radoilla oli Rauno Virta, nyt radat jo näytti ja tuntui enemmän 2-luokan radoilta kuin viimeksi Laukaassa.

Eka rata oli hyppyrata. Kehä oli rajattu tyhmästi niin että eka hyppy oli ihan kehänarun edessä, eli koira piti jättää kauaksi narun ulkopuolelle. Beo ilmeisesti menetti hahmotuskykynsä ja ainakin videolta näytti siltä että se pomppasi eka narun yli ja sitten yritti ylittää eka hypyn, mutta päätykin keskelle hyppyä ja kaatoi koko roskan. Tätä kauhistuneena itse seurasin, mutta reipas aginois jatkoi matkaansa iloisesti seuraavalle hypylle niin mentiin sitten koko rata. Muuten sitten mentiin ihan ok, renkaalla tuli ohijuoksu. Virheitä siis 10, yliaikaa tuli 4,99, tosin tämä laitetaan kiellon ja alkupaniikin piikkiin. Tulos siis 14,99 ja sijoitus 11.

Toka rata sitten ihan agirata, kontakteina keinu ja a. Pujotteluun meno oli hieman kinkkisempi ja menin sen sitten itse sössimään, siitä kielto ja sitten vielä tumppasin koiran putken väärään päähän. Mutta keinu meni iloisesti, samaten radalla onnistuttiin tekemään onnistunut takaaleikkaus, ei mitään arkipäivää meille!

Vika rata myös agirata, puomi ja keinu radalla. Vähän mietitytti että miten käy kontaktien kanssa, mutta tällä radalla keinu meni vielä iloisemmin kuin edellisellä, keinu on enemmänkin ohjaajan ohjauksesta ja asenteesta kiinni kuin koirasta. Beo kun on herkkä mies niin se näkyy sitten siinä että jokainen ohjaajan ilmeenmuutos voikin pienelle pojalle olla toru, helppo nakki tuota viedä sitten.. Puomikin meni hyvin, ei mitään epäröintiä :) Ainut virhe tuli puomin jälkeen aidalla kun itse kiirehdin koiran eteen ja kieltohan siitä tuli, muuten kiva rata, loppusuorakin oli jotain ihmeellistä meille! Tulos 5 virhettä, aika -1,26 (kiellosta huolimatta!) ja sijoitus 7.

Kisojen ratapiirrokset löytyvät täältä http://picasaweb.google.com/Ruskaron/RadatCourses#