Elokuun alussa tehtiin Joken kanssa koiramainen seikkailuretki Keski-Suomen suuntaan, tuttuja sitten nähtiinkin iso kasa :) Mäntässä käytiin Ketunpolun maastotreenipäivässä mukana olemassa, Jokke pääsi ilokseen tekemään muille malliksi esineruutua ja pienen jäljenkin jaksoin sille tekaista. Ei olekaan Jokke ihan hetkeen maastoa tehnyt, mutta hyvin se sujui vanhalta mieheltä.


Jokke lähdössä ruutuun, taustalla Piia kuvaa kunnon action-pätkää :D


Löytyi!


Ja palkkaakin siitä sai, kuvat Sini Lehtonen

Lisäksi Jokkea ilahdutti uuden morsion tapaaminen. Ensi vuodelle olisi tarkoitus parittaa Jokke Ketunpolun Atun kanssa, toivon mukaan sieltä meille sitten pentu tulisi paikkaamaan harrastuskoirapulaa.. Atulla oli juoksut ihan parhailla päivillä menossa, ja Jokkehan siitä innostui, paras yhteiskuva alla..


Joken naamalta voi kyllä hyvin lukea mitä herra miettii.. ;)


Atu kaunokainen

Oli mukava nähdä Atu tekemässä töitä. Hyvin erilaiselta se meno näytti kuin Joken kanssa, vaikka Jokke on rauhallinen muuten, on se töitä tehdessään hieman ylivireessä. Atulla taas tuntui olevan hyvin keskittymiskykyä, jospa näistä sitten tulisi mukava yhdistelmä.

Lisäksi vanha mies sai Keuruulla myös hieronnan tutulta Virveltä. Jokella oli etupää aivan jumissa ja se taas näkyi takajalan ontumisena. Liian rankka kesä selvästi.

Luca-pinserin kanssa Jokke pääsi marjastamaan, eli Jokke söi keppiä metsässä ja Luca juoksi ympyrää :D Tasajako!

Jyväskylässä taas päästiin tapaamaan Joken tytärtä Taikaa, Taikahan on syntynyt huhtikuussa. Mukava oli huomata että jos ei Jokke muuta ole periyttänyt, niin ainakin keppihulluuden ;)


Taika & Jokke


Paljon iloa risusta..