Sunnuntai vietettiin rattoisasti Keuruulla Isossa-Kirjassa malimaisissa merkeissä kun Beon kasvattaja piti kasvattileirin. Paikalla oli Beon pentueesta Beon lisäksi Piitu, tuo Beon lempparisisko, lisäksi edustettuina olivat a ja c-pentue.

Ohjelmassa oli tottista ja tokoilua. Beon kanssa tehtiin ensin pk-paikallamakuu kun Tytti-pentu tottisteli häiriönä. Hyvin jaksoi Beo paikallaan olla :) Myöhemmin otimme sitten liikkeestä istumista (istui hyvin, ihme kyllä), seuraamisia, eteenmenon otin patukalle jonka pudotusta Beo ei nähnyt. Hyvin alkaa tämä eteenmenokin Beolta onnistua jo.

Tokon saralla teimme ruutua ekaata kertaa, ruutuun laitettiin namialusta jolle Maria laittoi namin ja pääsin sitten aika tiuhaan Beoa ruutuun lähettämään. Vähän aikaa Beolla kesti että tajusi jujun, lopuksi sai poika vielä juosta patukkapalkalle ruutuun.

Ja sitten tunnaria ja hyvin Beomaista käytöstä. Ensin oli ongelmia tunnarikapuloiden hahmottamisessa, mutta kun tuo-käsky liitettiin omaan, alkoi kapulat paremmin löytyä. Vaan ei Beoa paljon nenän käyttö kiinnostanut, kun laitettiin useampia kapuloita, otti Beo vaan satunnaisen kapulan ja palautti sen. Nyt sitten jatketaan tätä heinikkoon piilottamalla kapuloita, josko se nenäkin sieltä löytyisi.

Oli kyllä tosi kiva päivä hyvässä porukassa :) Kuvia en omalla kamerallani ottanut, mutta Miian tuliterää kameraa pääsin kokeilemaan, toivottavasti kuvat ovat edes osittain onnistuneet. Beolla oli varmasti kaikkein kivointa kun sai leikkiä Piitun kanssa useampaan otteeseen. Pennuthan olivat myös aivan ihania, Beon mielestä jopa vähän liian ihania ;)