Jokke siis tokokurssin toisella kerralla, tällä kertaa treenattiin Viitaniemen nurtsilla. Tarkoituksena oli hieman palauttaa järkeä Jokkeen, viime kokeen jälkeen herralla on hieman viirannut päässä. Eli ketjuttaen liikkeitä ja palkatta myös, eka metallihyppynouto ihan ruudun vieressä, sitten luoksetulo hypyn vierestä ja perään ruutu, ja ruudusta sitten palkka.

Osa 1, metallinouto meni suht jees, Jokke ehti pudottaa kapulan juuri ennen kuin sen siltä pyysin. Luoksetulossa ei tehnyt taaskaan pysäytyksiä! Lievän riehumisen kera koira takaisin luoksetulon aloituspaikalle, ja kappas, tosi hienot pysäytykset, juu, ravista ennen käyttöä lukee tukkajumalan kyljessä  Ruudun merkille meni hienosti, mutta ruutu oli taas kovin hukassa, koira sinkoili pitkin luoksetulon merkkejä. Tosi hyviä merkille menoja Jokke teki, ei haittanut vaikka merkki hieman upposi nurtsiin. Lopulta avustuksen kera löytyi ruutukin ja sitten lisättiin häiriötäkin, kapuloita ja ihmisvahvistuksia kentälle..

2. osa, ruutuun laitettiin patukka odottamaan palkaks. Hyppynouto tehtiin ruudun vierestä ja kapulan sijaan Jokke meinasi hakea patukan ruudusta, varsinainen neropatti. Toisella kerralla toi kapulan, tosin mietti taas hetken että nostaako se vai ei.. Luovutus parempi.
Luoksetulossa seisominen hieman hidas, mutta pysähtyi sentään ja meni hyvin maahan, loppuperusasento oli kans jees. Ruutu löytyi suht helposti, tosin sinnekin piti mennä sisään  oikeasta reunasta, liekö syynä ollut vasemmalla puolella olleet "pikku" häiriöt sitten.

Lopputulos on siis se, että treenit ovat pikku Jormalle liian helppoja, kaveri kaipaa haastetta ja sitä sille täytyy nyt antaa. Eli ketjutellaan liikkeitä ja tehdään ultimatehäiriötä, eiköhän se ala taas tuoda Jokkeen uusia ulottuvuuksia. Uusi kisoja en ole vielä varmaksi päättänyt, mutta täytyy kai tässä jotain katsella.