Beon kanssa ollaan nyt tokottu millon missäkin. Agitreenien jälkeen tiistaina päästiin paikallamakaamaan Beolle mieleisessä seurassa, paikalla kun olivat Kiila, Ursa, Simmi ja Omppukin paikalle tuli. Mikäs pikkumalista sen hauskempaa kuin tyttökaverit :D
Paikallaolot menivät hyvin, ekalla kerralla olin piilossa koko ajan, aikaa meni reilut 3 min. Beo makasi rauhallisena koko ajan vaikka Ursa päättikin kesken makuun että aika riitti jo.
Toinen paikallaolo tehtiin niin että olin näkyvillä muiden koiria katsomassa, Beoa ei häirinnyt vaikka muille huutelin tilannetiedotuksia.

Kauko-ohjausta ollaan treenattu nyt eri tekniikalla, palkkana on ollut pallo jonka heitän kun Pirjo saa itsensä maasta istumaan. Pallo on ollut piilossa taskussa, käsimerkkiä antavassa kädessä esillä tai vasemmassa kädessä esillä. Tämä tuntuu nyt Beolle toimivan, ylösnousut ovat nopeita ja koira nousee hyvällä ryhdillä istumaan. Namien kanssa Beolle tuli jonkinlaista epävarmuutta, istumiset olivat puolittaisia ja maahanmenot muuttuivat niin järkyttäviksi lonkka-asennoiksi että ei enää koira sieltä ylös päässytkään 8) Maahanmenoissa on vielä vahvistamisen varaa, mutta nousee se sentään ylös. Onhan tässä vielä melkein viikko kokeeseen :P

Hyppyä on tehty kotona, Beo istuu kyllä esteen taakse, mutta hitaasti, ihan kuin olisi vanhemmastakin koirasta kyse. Täytyy varmaan tätäkin yrittää lelulla saada vauhdikkaammaksi.