Beon kanssa sunnuntaiaamua vietettiin agin parissa. Polleparkissa ei vielä oltukaan vierailtu, joten tämä kerta meni ihan turistimatkastakin, huikea on kyllä paikka!

Mölliryhmän treeneihin itsemme tungettiin ja rataharjoittelua oli luvassa. Jos jaksaisi piirtää niin kuvaus olisi varmasti parempi, mutta tyytykäämme kuvailuun: radalla ensin okseri, siitä suoraan keinu, u-putki, 2 hyppyä, putkeen joka oli puomin alla, 2 hyppyä viistosti peräkkäin, hypy välistä vedolla, kepit, pituus, muuri, puomi, putkeen puomin alle, 2 hyppyä, hyppyn takaahypyllä ja putki. Rata tehtiin ensin kepeille asti.

Iloisen yllättänyt olin Beon keinusta, tosi hyvin meni hypyn jälkeenkin. Samaten puomi oli ilonaihe, upeat kontaktit vaikka vauhtia jo olikin kivasti mittarissa, patukalla ylösmenojen palkkaaminen on kai kannattanut! Muutenkin meno oli jouhevaa aina kun köntys ohjaaja sai oman koppansa pidettyä kasassa ja kykeni ohjaamaan, joillakin kun on taipumusta olla myöhässä..

Pujottelun kanssa on vielä tekemistä, mutta paremmalta se jo näyttää, jos sitten toukokuussa päästäisiin kotikisoihin debyyttiä tekemään.

Kauhun hetkiä Beo järjesti itsenäisessä treenissä jossa oli rengas. Beo päättikin mahduttaa solakan ruhonsa renkaan yläosasta, eli renkaan ja kehikon välistä. No, eihän se siitä mahtunut vaan kaatoi koko esteen kun takapuolestaan siihen jumittui. Vammoja ei tullut ja iloisesti tuo huoleton aginois vielä pomppi rengasta tämän jälkeenkin, outo kaveri.

Beosta oli tosi kiva tehdä agia ja vielä kivempaa tavata paljon ihania tyttökoiria kentän laidalla, Beo lähettää kaikille sydämen valituilleen isot terkut!