Ei Jokella mitään kummempaa ole, mutta halusin saada selvyyden että miltä se jalka nyt näyttää, viimeksi sitä on kuvattu syksyllä 2009. Toulouse taas on ontunut enemmän nyt ja halusin tietää mitä siellä jalassa oikeasti on, nivelrikkohan siellä on diagnosoitu 2005. Kuvaus tapahtui 20.1.2012 eläinlääkäri Kivuttomalla, siellähän me nyt yhtenään ravataan.

Eläinlääkäri Martina Kittova-Kontu ehdotti alkuun että nukutetaan karvaeläimet., tähän tuumasin että ei tartte, onnistuu ilmankin :) Hyvin se kyllä onnistukin, Toulouse nyt on muutenkin tuollainen "väännä solmuun kissa" ja Jokkekin niin monessa liemessä uitettu tuon jalkansa vuoksi että ei siinä ongelmia ollut ja molemmat eläimet säästyivät krapulalta.

Toulousen oikeaa jalkaa kuvattiin ja siellä kyynärässä ne muutokset on. Pahinta tässä on se, että jalka näyttää siltä että se on joskus murtunut ja luutunut väärään asentoon :( Tätä en tiennyt, Äänekoskella on sanottu vain että on rikkoa. Samaten selästä otettiin yksi kuva niin näin että missä se Toulousen piikki on ja samassa paikassa aikalailla kuin  Beollakin. Toulouse saa nyt sitten syödä loppuelämänsä Metacamia, eikä vain kuurina. Muutenhan kissavanhus voi hyvin.

Joken kinttu taas näytti yllättävän hyvältä vammaan nähden, ja onhan tuosta jo kohta 4 v kun jalka uudelleen rakennettiin. Jokke saa nyt jatkaa kipulääkitystä tarpeen mukaan, jos pahalta vaikuttaa niin polveen voidaan myös suoraan ruiskuttaa kortisonia, tämä olisi sitten ilmeisen tehokas keino myös. Mutta seurataan tilannetta ja katsellaan Joken voinnin mukaan että mitä tehdään.

Alla vielä fiinit ruuvikuvat. Sivukuvasa näkyy hyvin että mikä sitä rikkoa on, periaatteessa kaikki irtonainen ja rosoinen ei kuulu kunnon jalkaan.. Ruuvitkin ovat hienosti pysyneet ehjinä, vaikka leikannut lääkäri arveli niiden särkyvän jo parin kuukauden sisään leikkauksesta :D