Jokke aloitti uuden tokokurssin taasen. Tällä kertaa ohjelmassa oli ekana ruutu, merkille Jokke meni hienosti, mutta merkiltä ei ruutuun heti löytänytkään. Ruudun sivussa oli noutokapuloita ja Jokke sinkosi niitä katsomaan, käskystä kuitenkin lopulta meni sitten ruutuun. Sitten treenatiiinko ruutuun menemistä eri paikoista, eli Jokkea pitäisi nyt sijoittaa eri kohtiin ruudun sivuun, taakse jne ja sen pitäisi osata sitten käskystä hakeutua ruudun keskelle, tätä siis aletaan tehdä.

Sitten ohjattu, noudettavana oikea. Ja nyt ei taas osattu merkille mennäkään, liekö vieressä ollut ruutu sitten sekoittanut pienen tervun pään vai mikä oli. Pienellä sadattelulla ja käskytyksellä merkki sitten löytyo. Nyt täytyy taas Joken kanssa tehdä ärsytettyjä ohjattuja, josko se siitä taas suttaantuisi.

Ja kaukoja. Jokke teki hienoja vaihtoja mutta seiso-maahan meni vaan tuijottamiseksi, itse arvelen että kelillä oli tekemistä tämän asian kanssa, hellettä meinaan oli. Ihan läheltä vaihto onnistui mutta aika ponnetonta alkoi meno olla vempalla.