No niin, viime viikolla Jokke kävi fysioterapeutilla 4 viikon tauon jälkeen. Edistystä oli jo silloin tullut huimasti, jalkaa käytettiin jo kuin oikeaakin kulkuvälinettä. Keskiviikkona sitten soittelin lääkärille että miten tuon vapaana olemisen suhteen pitäisi toimia, Jokkea kun selvästi jo hiertää pelkkä remmissä keikkuminen. Sain luvan aloittaa vapaana olon pikkuhiljaa, tähän oli ohjeena pienen häkin käyttö, mutta päätin sivuuttaa tämän osan ohjeesta tyystin.

Jokke on nyt omalla pihalla ja metsän siimeksessä saanut olla aina välillä irti, saisi varmasti olla enemmänkin jos ei olisi niin herkästi innostuva henkilö.. Beoa ei oikein voi pitää samaan aikaan irti kuin Jokkea, pojat saavat toisensa aika kierrokselle näin pitkän ajan jälkeen. Kahlaamassa järvessä ollaan käyty pari kertaa ja viikonlopulla olisi tarkoitus aloittaa uimisen kertauskurssi sitten.

Tänään käytiin fysioterapiassa taas. Viime kertainen kotiläksy oli opettaa Jokkea seisomaan kipeällä jalalla, tämä onkin onnistunut niinkin raakoja keinoja käyttämällä kuin heiluttamalla koiraa niin että sen on pakko ottaa tukea toisestkin jalasta. Hätä keinot keksii ;) Nyt Jokke jo seisoo paremmin jallallaan ja usemmin. Seuraava kotiläksy on pienen esteradan kanssa suoritettavaa kipeä jalka töihin-jumppaa, esteradalla Jokke ei jalkaa kunnolla koukista ja sitä pitäisi nyt parantaa teippien ja kuminauhojen kanssa. Esteet ovat siis vain n. 15 cm korkeita ja Joken pitää ne kävellen suorittaa, paluuta radoille ei siis olla tehty :D