Sunnuntaina käytiin hetki hiekkakuopillamme tokoilemassa Maaritin ja Iitun kanssa. Ensin tein Beon kanssa seuraamista, ja kyllä muuten oli intoa, piippasi aika pitkään ja painoi jalkaan kuin mikäkin norsu.
Sitten luoksetuloa pysäytyksellä, hyvin meni. Heittelin pallolla pysäytyksissä ja tein yhden ilman heittoakin ja hyvin pysyi, saa vaan nähdä miten kokeessa sitten käy.

Liikkeestä maahan ja seisomaan menivät molemmat hyvin, Beoa ei häiritse vaikka sen takana käynkin heilumassa. Kauko-ohjausta tein myös pallon kanssa, hyviä ylösnousuja, tosin maahanmenot ei niin hyviä. Sitten kokeilin maahanmenossa molemmilla käsillä näyttämistä niin meni paremmin, kun vaan tänkin muistaisi.
Lopuksi sitten paikallamakuu, menin piiloon ja Maarit jäi Iitulle näkyviin. Hyvin pysyi molemmat koirat, paikallaolo aika oli reilut 2 min kun alkoi sataa niin ei ollut kiva kykkiä multakasan takana enää :P

Tämän jälkeen Beo pääsikin Iitun kanssa leikkimään, ja hyvin tuo nuoriso sitten juoksikin, tosin hieman liian lähellä ihmisiä välillä..