Jokella menee lujaa kipsinsä kanssa, vauhtia se ei yhtään pääse häiritsemään. Varsinaisille lenkeille ei Jokke ole vielä päässyt, mutta aina pieniä pätkiä käydään köpöttelemässä tiellä ja milloin missäkin. Kipsin suojana on nyt pari muovipussia, teippiä ja päällimmäisenä sukka liukuesteenä. Aika huimaa vauhtia nämä suojukset vaan kuluvat käyttökelvottomiksi, onneksi ei ole vielä sadekelejä tullut!

Pihallakin Jokke saa olla vain narussa, joten terassia ollaan sen verran rajattu että harmaa saa siellä ulkoilla itsenäisesti, tai maata pedillä tai heitellä kongia alas terassilta pihalle.. Tämä terassin eristäminen onnistuu Joken osalta hyvin, pikkuruinen malimme vain tuottaa hieman päänvaivaa, jos ei pääse siitä mistä haluaisi, niin Beo leiskauttaa terassin kaiteen yli pihalle, onhan siinä pudotustakin vain pari metriä 8) Hullu mikä hullu..

Eilen oli Jokella viimeinen lääkepäivä, loppuivat särkylääkkeet ja antibiootit. Saa nähdä vaikuttaako särkylääkkeiden saamattomuus sitten miten herran vireystilaan..

Tiistaina on sitten tikkien poistopäivä, kipsi otetaan silloin pois ja laitetaan uusi tuore kipsi tilalle. Maanantaina tuleekin jo 2 viikkoa täyteen kipsin kanssa, sitähän piti pitää 4-6 viikkoa, joten hyvällä tuurilla ollaan silloin puolessa välissä!