Jokella onkin ollut oikein terapiaviikko, tiistaina oli fysioterapia, torstaina hieroja pitkästä aikaa ja nyt perjantaina vielä K-S belgien hyvinvointipäivä. Hieronnassa selvisi että Jokella on selkä aikalailla jumissa, tämähän nyt ei mikään ylläri ollut. Täytyy nyt yrittää ensi viikolle hierontaa järjestellä.

Hyvinvointipäivä oli hieronta- ja kuntoutuspalvelu Activassa ja sen piti koirahieroja Minna Saarelainen. Koiraosallistujia oli vain 2, joten hyvin seikkaperäisesti käytiin asiat läpi. Ensin aiheena oli koiran venytys, osa venytyksistä oli tuttuja mutta uusiakin tuli, nyt tiedän miten Joken selänkin saa venymään! Jokke sai toimia mallikoirana myös Hannalle jonka Rea ei juoksujen takia mukaan päässyt.

Venymisen jälkeen ehdittiin vielä uimaan, tämä olikin ihan uusi juttu Jokelle. Uiminen siis tapahtui sisäaltaassa jossa oli ihanan lämmintä vettä. Koira suihkutettiin ja puettiin pelastusliiveihin. Minna meni altaaseen koiran seuraksi. Jokke käveli rampin ylös vielä ihan mukavasti, mutta altaaseen ei vapaaehtoisesti mennyt. Minna nappasi koiran syliin ja vei altaan toiseen päähän, sieltä Jokke sai uida luokseni kun odottelin ylösnousurampin luona. Näitä muutama ja sitten lähdin itse kiertämään allasta ulkopuolelta ja Jokke ui perässäni, palloa pidin kädessä mutta Jokke ei sitä saanut. Jokke sai aika monta minuuttia uida ja kyllä koirasta tulikin väsy. Altaasta poistumisen jälkeen Jokkea jäi askarruttamaan se pallo jota se ei saanut. Fiksu poika sitten kiipesi ylös portaat altaalle ja haki pallonsa itse, jotenkin hyvin Jokkemaista :D Seuraava uintikertakin saatiin varattua, saa nähdä onko Jokke sitten enemmän innoissaan altaaseen menosta.