Jälkimetsiinkin ollaan taas ehditty vähän paremmin. Keuruulla käytiin reilu viikko sitten ja kasvattaja-Miia teki Beolle 700 metrin jäljen. Janalla oli mittaa 40 m, joka olikin Beon tasolle ihan liikaa. Epäröintiä janalla oli ilmassa, ja kepit eivät tahtoneet nousta. 3/6 keppiä nousi, ensimmäiset 3 keppiä jäivät mutta loput nousivat hyvin. Tämä olikin sitten hyvä lähtötasotesti meille.

Nyt ollaan sitten janaa treenattu ja eteneminen alkaa sillä olla varmempaa.Janat ovat olleet pituudeltaan n. 10-20 metriä ja Beo menee janaa varmasti ja ihan mukavalla vauhdilla, ei mitenkään raketin lailla kuitenkaan. Kepit nousevat jo hieman paremmin, olen yrittänyt kepeillä leikkiäkin. Eilen Beo ilmaisi tosi hienosti muutaman kepin kun oli minusta kauempana, yhdelle kepillä jäi seisomaan keppi suussaan ja toisen kepin otti suuhun ja olisi jatkanut matkaa keppi suussaan :) Virkaintoinen pikkumali.

Jokke on päässyt myös jalkaansa käyttämään jäljellä. Yksi pitkä peltojälkikin ollaan tehty Katin luona ja yllättävän hyvin Jokke sen teki, peltojälkeä kun Jokke on elämässään tehnyt vain muutaman kerran. Eilen Jokke pääsi taas metsäjäljelle, mittaa 150 m ja 2 keppiä matkalla, hienosti meni. Jokke on saanut nyt lisää tarkkuutta jäljen ajoon, kivahan että sitä nyt on kun ei sitä enää tarvita :D