Agilitysta ei olekaan tullut hetkeen kirjoiteltua. Beon kanssa ollaan päästy jo niin paljon eteenpäin että saamme kutsua itseämme mölliryhmäläisiksi. Ryhmässä on yhä enimmäkseen tyttökoiria ja se on Pirjosta tosi kivaa, kuinka ollakaan 8)

Tänään oli taas treenit Killerillä. Radassa oli 13 estettä, hyppyjä ja putkia. Kulmia oli monenlaisia ja takanaleikkaustakin päästiin vauhdissa kokeilemaan. Beo irtoaa todella hyvin mielestäni ja takaaleikkaus onnistuikin hyvin. Valsseillekin ehdin hyvin kun oli nappikset jalassa :D

Itsenäisenä treeninä oli keinu ja pujottelu. Keinua tehtiin tänään jo ilman remmiä ja Beolla ei ollut kertaakaan aikomusta pompata keinulta alas ennen aikojaan!
Pujottelua ollaan työstetty kotona vinokepeillä ja ollaan rutkasti päästy eteenpäin. Nyt keppejä oli treeneissä 6 ihan suorassa, vein loppuun Beon patukan ja sitten menoksi. Parhaiten meni viimeinen yritys; Beo oli remmissä ja suoritti rauhallisesti kaikki 6 keppiä ja sitten olikin ihanan patukan aika. Ilma tosin oli niin hiostava että Beosta oli pahin puhti pois, mutta hoitui se homma näin vähän alivireisenäkin.