Eli tänään oltiin Beon kanssa ensimmäisessä jälkikokeessa. Maastolla aloitettiin. Beo lähti janalle tosi varmasti, suunnilleen puolivälissä teki laajahkon koukkauksen vasemmalle, tuomari käski tässä minun ottaa koiran takaisin janalle, lähetin uudelleen ja kohtapuoliin löytyikin jälki ja vielä oikeaan suuntaan. Maasto oli rinteilevää kangasmetsää ja märkää oli taas vaihteeksi. Yksi tien ylitys mahtui mukaan ja pitkä pätkä tien viertä. Keppejä nousi vain 4 ja sitä viimeistä keppiä ei löydetty. Itselleni oli jo ennen koetta selvää että jos maastopisteet eivät tulokseen riitä, niin jää tottis välistä. Janalta pisteitä tuli 35, 5 pistettä lähti tökerön ohjaajan touhuista, kepeistä pisteitä tuli 80.

Esineruudussa kävimme kuitenkin vielä. Ruutu oli hauskasti järven rannassa, yksi reuna oli siis järveä. Beo lähti varmasti risteilemään ruudussa, kävi jopa hetken ruudun ulkopuolella. Aika pian kuitenkin löytyi esine, kumihanska joka tuomarin mukaan oli koirille vaikea. Pisteitä ruudusta saimme täydet 30 :)
Maastopisteet jäivät siis 145 pisteeseen, 5 pistettä lisää niin olisi ollut tulos tarjolla, pienestä se on aina kiinni :D Beon kanssa siis jätimme tottiksen väliin ja poistuimme kotiin multaa levittämään. Täytyy nyt soitella paikkoja jälkikokeisiin, jos vaikka peruutuspaikka löytyisi. Itse olen todella tyytyväinen Beon janaan, en olisi uskonut että se menee noin hyvin :)