Eli sunnuntain ohjelmaan saatiin mahtumaan hakua, oli jo aikakin! Palokkaan ajeltiin hakuilemaan ja seurana olivat Kati & Välke, Anu & Omppu sekä Maarit & Iitu, Beo ja ihanat naiset siis ;)

Ensin Beo pääsi tekemään pelkkää ilmaisua lähietäisyydeltä, ensimmäisellä maalimiehellä ei mennyt heti maahan mutta muutamien toistojen jälkeen alkoi mennä nopeasti maahan, Beo ja Beon lamput.. Välillä Beoa piti ihan komentaa kun alkoi esillä ollutta patukkaa lähestyä liiankin innokkaasti, ja hyvin se uskoi.

Sitten ihan oikeaa etsintääkin, hakualue oli kivaa havumetsää vähällä aluskasvillisuudella, toiselta puolelta alue oli alamäkeä. ensimmäisellä lähetyksellä Beo meni suoraan, mutta kesken matkan päättikin tehdä huikean kurvin väärään suuntaan ja heitti kunnon lenkin ympäri. Seuraavalla lähetyksellä meni todella suoraan ja sama sitten toistui muillakin, 3 yhteensä otettiin. Haukku Beolta irtoaa kyllä hyvin.

Jokkekin pääsi hakuilemaan, onhan tässä 2 vuotta taukoa ollutkin Cool Jokke pääsi siis Katin etsimään metsästä, ja kyllä oli herra harmaalla kivaa, ei se siis suoraan maalimiehelle mennyt vaan juoksenteli villisti pitkin aluetta ensin muutaman kerran melkein maalimieheen törmäten. Ja kyllä se maalimies sitten sieltä löytykin, kyllä se rampa vielä osaa Hymy