Ollaan me oikeesti treenailtu, eilenkin harjoiteltiin tunnarikapulan kaunista käsittelyä ennen ruuan saamista :D Jokellahan on ollut tapana kohdella kapula parkaa kuin purkkaa, joten olikin varmaan jo aika jotain asialle tehdä. Tunnaria muuten on viime aikoina tehty vaihtelevalla menestyksellä, välillä menee ihan nappiin ja välillä tuodaan vääriä kapuloita.

Ohjattu nouto on alkanut taas sujua, Jokke muistaa pysähtyä merkille ja on vaihteeksi tuonut juuri oikeita kapuloitakin.

Paikallaoloja on päästy myös kivasti tekemään, viimeksi porukka treeneissä meni istuminenkin tosi mallikkaasti.

Kauko-ohjausta on pitänyt tehdä taas paljon kotosalla, Joken maahan-seiso on kärsinyt vempasta jalasta ja kaunis liikerata meinaa unohtua kun liikettä tehdään; Jokke ikäänkuin hypähtää ylös noustessaan ja samalla pakittaa muutamia senttejä. Treeniä, treeniä vaan..

Vähän olen jo alkanut miettiä että jos opettaisinkin noutojen luovutukset suoraan sivulle, onhan tässä vielä reilu kk kokeeseen joten kikkailulle on varaakin ;)

Jokke kävi tänään myös mätsärissä, kummempaa menestystä ei tullut, mutta punainen nauha sentään. Liikkuminen on vielä hieman epäpuhdasta, mutta toivon mukaan meno vielä tuosta paranee kun kelitkin lämpenee.