Joken kanssa jatkettiin vuoden surkeasti alkanutta kisakautta Hämeenkyrössä kahden startin verran. Kisaseurana meillä olivat Heidi ja pihakoira Albert.

Ensimmäisestä startista saatiin ihan tuloskin, tosin kovin onneton sellainen. Kieltoja tuli kaksi kun itse kökin esteiden edessä ja ilmeisesti 2 rimaa tuli alas, yliaikaa tuli kämmien takia pari sekunttia. Muutenkin koko rata tuntui kamalalta vääntämiseltä, kun mikään ei suju..

Toinen rata olikin sitten se tuttu Hyl, jos koiran laittaa putken väärään päähän, se on aika nopsasti hylsy sitten. Muuten tämä rata meni hyvin, itse olin kartalla ja oikeasti ohjasinkin koiraa, ei vaan sitten puhuta siitä että minne sitä koiraa ohjattiin ;) Ehkä mä joskus vielä opin. Jokkehan nyt toimi niin kuin Jokke nyt aina toimii, kaikki menee siis ohjaajaan piikkiin, taas :D

Seuraavat agilitykisat olisivat suunnitelmissa sitten loppukuulle, jos vaikka tulisi sitten niitä hyviäkin tuloksia pitkästä aikaa..

Beon kanssa on tokon parissa jatkettu tahkoamista ja on sinne isoon päähän tietoakin tarttunut, nyt onnistuu jo liikkeestä seisominen, sivulta maahanmeno ja melkein luoksetulon eteen istuminen (tässä jää vielä hieman kauas, mutta on jo melkein läsnä).
Joken kanssa on kovasti tehty töitä ohjatun noudon kanssa, nyt kun vasen puoli alkoi luonnistua, piti taas harjoitella oikeaa puolta joka olikin mennyt yllättävän huonoksi, harjoittelu jatkukoon..