Eli Pirjo-Irmeli pääsi taas kisailemaan, tosin vähäisellä treenimäärällä, mutta kuitenkin. Radat olivat aika haastavia 1-luokan radoiksi, tiukkaa pyöritystä ja halussapitoa piti harjoittaa ja paljon.

Eka radalla oli pujo heti kolmantena esteenä, Beohan päättikin mennä ensin katsomaan kilttiä tuomarisetää ennen pujottelun aloitusta, eli kielto tästä. Pujottelu meni tosin hyvin muuten! Radassa oli sitten sujuviakin pätkiä, lopussa sitten omasta mokasta toka vikalta esteeltä ohi, tulos siis 10 ja yliaikaa oli muistaakseni 1,34, sijoitus tällä tuloksella 7.

Toka radalla alkoikin sitten sataa, onneks ei ollut keinua tällä radalla. Puomi oli aika alussa ja siinä tuli ilmeisestikin alastulolla kontaktivirhe, itse en tätä edes huomannut :D Kepeillä sitten riemuitsin liian aikaisin ja sain koiran pois vikasta välistä, tämän korjattuamme jatkui rata mukavasti loppuun. Tällä radalla meno oikeesti tuntui hyvältä, oli vauhtia koirassa ja ohjaajakin suunnilleen aina oikeissa paikoissa. Tulos siis 10 ja aika -5,04, voittajan aika oli jotain -8, joten tosi hyvä aika tuolla keppien korjaamisella :)

Nyt tuli ihan hinku seuraaviin kisoihin, mistähän sellaiset tähän väliin sitten löytäisi :P