Jatin äitienpäiväkisoissa Beo pääsi vihdoin näyttämään taitonsa agilityn parissa. Tuomarina molemmilla radoilla oli Johanna Nyberg. Kaikki kontaktit oli molemmissa radoissa käytössä ja kepeille viennit oli vähän kinkkisiä.

Eka radalta tulos 5 ja miinusaikaa jonkun verran. Beo meni tosi hienosti, kontaktit sujuivat  mahtavasti ilman palkkaakin ja radalla olleesta renkaasti mali meni oikeasta reiästä. Yksi rima putosi ja tästä voin syyttää itseäni kun jätin koiran taakseni.

Toka radalta tulos myös 5 ja hieman enemmän miinusaikaa kuin ekalta. Kontaktit sujuivat yhä hyvin ja kepeille selvittiin. Yksi rima tuli alas ja taas se oli oma vika, ei se koira vaan ohjaaja. .

Sijoitukset olivat muistaakseni 8. ja 13., kisaajia oli melkin 40. Hirmu tyytyväinen olen Beon suoritukseen, paljon se jo osaakin :) Tarkemmat tulokset selviää kun kun nettiin saadaan, kisakirjan noudon jätin Maaritin huoleksi kun piti Joken kanssa sännätä tokokokeeseen. Lauantaina olisi sitten 3 starttia edessä, kotikisat taas onneksi.