Lauantaina Joken kohtalona sitä iän ikuista tokoa ja Beolla mölyämistä, eli hakuilmaisuja.

Jokke pääsi tekemään paikallaistumista ja seuraamista koulun parkkipaikalla ja lisäksi linja-auto asemalla myös. Ihan täysiä istuma-aikoja ei päästy tekemään kun innokkaat autoilijat tahtoivat aina juurikin ajaa sille parkkikselle missä me oltiin. Hyvin Jokke kuitenkin istui pallo takapalkkana, jospa se tästä pikkuhiljaa.. seuraaminenkin sujuu kun sitä vaan tekee usein, muuten menee liian innon takia poikittamiseksi ja vaikka miksi. Etenkin hitaassa kävelyssä ongelma on ilmeinen.
Tunnaria tehtiin Miian avustuksella Miian pihamaalla, häiriönä toimi ansiokkaasti Tuukka ja Tuukan kuorma-auto   Tunnaria ei olekaan tänä vuonna vielä tehty ennen tätä, eli koe-eläinmeininkiä tässä sitten. Kapulat ensin riviin ja harmaa poika etsimään. Innokkaana poikana otti useampia kapuloita suuhun, mutta lopulta toi vaan sen oikean! Sentään! Seuraavalla toistolla toi ensin viereisen kapulan, lähetin uudelleen ja toi oikean. Vielä pari toistoa ja oikeat tuli, hieman vaan liikaa kosketteli vääriäkin.

Ja sitten Beolla hakua Miian pihamaalla, Miia urheasti maalimiehenä. Ensin tehtiin ihan läheltä lähetyksiä, eli maalimies metrin päähän ja lähetys. Kun koira haukkui, lähdin minä kiertämään koko pakettia ympäri, ja kintereillä rämisi vielä Tuukka autonsa kanssa, varsinainen sirkus  Ensin Beo hämääntyi, mutta jatkoi sitten haukkumistaan. Samaa sitten tehtiin tiipii-piilolla ja kyllä se poika alkaa häiriötä sietää jo paremmin, Tuukkakin oli todella ansiokas häirikkö   Välissä kokeiltiin super-umpipiiloa, Miia meni varastoon piiloon ja Beo tuumasi että jaa, nyt voinkin varmaan mennä nuolemaan pissoja.. jep, ei siis helppo nakki tälle malille tuo piilo, lopulta Beosta saatiin ääntäkin kun Miia tuli oven väliin houkuttelemaan. Loppuun vielä tuttu umppari eli sulo-roskis. Tälle haukkuminen meni tosi hyvin, kiersin taas sirkuksen lailla ympäri ja ihan mukavasti se haukkui, taukoja tuli välillä, mutta ei mitään pahoja kuitenkaan, kyllä se yritti sentään. Nyt vaan odotellaan että päästään metsään asti haukkumaan