Vähän alkaa jo blogi laahata perässä kun me ollaan niin aktiivisia ;)

Perjantaina suunnattiin jälkimetsään kera Annan ja Argon. Anna teki Beolle n. 350 m jäljen, jana n. 20 m tehtiin motivoituna, keppejä matkalla oli 6, yksi ojan ylitys ja pätkä "kuilun" reunaa mahtui myös mukaan. Jälki oli reilun tunnin vanha, janalla Beo eteni tosi varovaisesti mutta muuten jäljestäminen onnistui hienosti. Yksi keppi jäi matkalta poimimatta, mutta muuten nousivat kepit kauniisti käteen asti. Viimeistä keppiä piti vähän etsiä, mutta löytyi sekin sieltä sitten. Nyt vaan janatreeniä seuraavaksi sitten.

Esineruutua otettiin myös ennen jäljelle menoa. Tallattu alue n. 50 m leveä ja 40 m pitkä, 3 esinettä jotka kaikki Beolle uusia. Beo oli aivan elementissään, 3 pistoa ja 3 esinettä, ei mitään ylimääräistä touhuilua. Täytyy seuraavalla kerralla vielä kokeilla niin että Beo menee ruutuun toisen koiran jälkeen, nyt se pääsi ensimmäisenä esineille.

Jokke pääsi myös jäljestämään, tein Jokelle n. 100 m jäljen tasaiseen metsään, keppejä oli matkalla 5. Jokella oli aikamoinen into päästä jäljelle, tarkoitus oli aloittaa itse jäljestäminen syvempää metsästä mutta herra nuuskunenä aloitti jo heti siitä mistä olin metsään mennyt ja ilmaisi sitten lähtökohtaa merkkaavan krepin :D Ai vähän oli sairaslomalainen innoissaan! Jäljestäessään Jokke joutuu leikattua jalkaansa käyttämään koko ajan, muuten kun herra haluaisi huidella kinttu ilmassa valonnopeutta pitkin mantuja.

Seuraavalla kerralla uskaltaa jo varmaan vähän pidemmän jäljen tehdä, pääsee Jokkekin jotain edes sitten tekemään. Tiistaina on Joken fysioterapia, joten katsotaan mitä siellä meille sitten sanotaan, loppuuko jäljestys lyhyeen :P