Maanantai-illan ratoksi hakua pienellä porukalla. Beolle tehtiin vaan kaksi maalimiestä kun helle oli aikamoinen taas, ja tuo koirahan ei hirveän hyvin pelitä helteen kanssa. Eka ukko oli valmiiksi piilossa pressun alla, lähetin Beon ja se sinkosikin ensin suoraan ja sitten lähti työskentelemään taaksepäin, jep.. Sitten uusi lähetys ja maalimies löytyi ja haukku alkoi hyvin. Rekvisiittana oli myös Tiina tuomarina ja menimme siis haukkuvan koiran luo, Beo siellä onnellisena makasi maalimiehen lähellä ja haukkui, hyvin vähän otti enää häiriötä siitä että tulimme lähelle! Vasta toisella käskyllä suostui tulemaan sivulle maalimieheltä, siitä alkaa tulla aikamoinen raggari  Lähdimme kävelemään piilolta pois ja sitten maalimies palkkasi.

Toinen ukko meni leikin jälkeen piilon toiselle puolelle taimikkoon, pienen nousun taakse piiloon. Ja ei vaan meinannut mali löytää! Oli joussut monta kertaa vierestä ohi, edestä jne.. Lopulta löysi ja sai sitten patukkapalkkansa. Kyllä tuossa koirassa vaan tuo keli näkyy, ja ei silla hyvällä tavalla, samaten nyt molemmat koirat ovat aivastelleet pihalla, onkohan mulla 2 koivuallergikko koiraa? Edellisinä vuosina ei ole ollut mitään ja nyt molemmat pärskii kun vaan ne ulko-ovesta ulos menevät..

Beon kanssa yrittettiin tehdä tottista, mutta ei siitä mitään tullut. Istumisissa meni maahan tai seisomaan, seuraamisessa jätätti ja sivulle tuloissa oli takana.. Keli vaikuttaa ja malilla on vaikeeta  Onnistuneesti tehtiin paikallaolo kun häirikköpennut ympärillä tekivät tottista, kyllähän mali helteellä makaa jos ei muuta. Torstaina olisi sitten se hakukoe ja keliksi on luvattu hellettä, eli kovin suuret ei odotukset asian suhteen ole..