Nyt on sitten voittajaluokan tokokurssi Beon osalta käyty, ja koira on täysin oppinut, eiku.. ;)

Ekana otettiin kauko-ohjauksen seiso-maahan, tästä Beo sai kovasti kehuja, liikerata on täysin oikea. Istu-seiso on vielä hieman hankala, takatassu tuppaa liikkumaan hieman, tähän pitää itse kiinnittää huomiota mm. katsomalla että palkka on kädessä oikeassa paikassa ettei Beo käänny kippuralle heiluvan päänsä kanssa.

Tunnarin kanssa touhuttiin myös pitoharjoituksia, Beo tahtoo tässä hommassa niin kovin innostua että siksi saattaa muutaman kerran rouhaista kapulaa. Nyt alettiin opetella että kosken Beoa kuonoon, lopulta pitäisi sitten pystyä pitämään Beoa kuonosta kun sillä on tunnari suussa. Harjoitellaan.

Ruutu tehtiin niin että siellä ei ollut palkkaa, käskin Beon ruutuun ja pysäytin, seisomaanhan se ei osannut jäädä vaan meni maahan, mutta meni kuitenkin reippaasti heti kun käsky tuli.

Lopuksi vielä ryhmäliikkeenä liikkeestä istuminen, ja eihän se osaa istua enää, ekalla kerralla seurasi perässä ja toisella kerralla seisoi, vaikka ei kuulemma osaa seistä. No, ei me olla tätä kyllä treenattukaan. Sitten vielä seuraaminen porukalla, ihan jees, muutamissa siirtymissä huonoja perusasentoja mutta yleisesti ottaen hyvin meni. Lopuksi vielä paikallaolo neljän koiran rivissä, aikaa 2 min. Hyvin meni, kaikki koirat pysyivät rauhallisina vaikka välistä meni autokin yhdessä vaiheessa.