Eli helatorstain agilitykisat huikealle menestyksellä  Radat oli kyllä kivoja, tuomarina Minna Räsänen mutta nappiin ei vaan mennyt tänään.

Eka radalla itse kämmäsin puomin alastulokontaktin, yhdeltä aidalta tuli kielto, ja kepeillä sitten kosahti. Alku meni hyvin, mutta sitten jäi Beolta yksi väli tekemättä, ei muuta kuin alkuun.. Ja sitten muutama aloitus väärään väliin ja hylky kopsahti kohdalle. Lopulta saatiin sitten kepit kunnialla läpi ja hienosti meni loput kontaktit, mukaan lukien se mörkökeini joka pikku-malia viimeksi hirvitti.

Toka rata meni tosi hienosti, kontaktit tosi hyvät, jokaisella ylösmenolla Beo oikeasti pysähtyi ja voi sitä intoa jolla pikku-mali viipotti eteenpäin! Nollaa tehtiin kunnes tuli neljänneksi viimeinen este, rengas.. Beo pomppasi renkaan sivusta, ja ei edes ohjaajan puolelta vaan seinän viereltä, ja uudelleen ja uudelleen. Hyllyhän siitä sitten tuli ja Beokin osasi taas renkaan suorittaa oikein. Kepit meni tosi hyvin, siitä olen tyytyväinen   Beolla on muutenkin nyt ihan erilainen asenne agilitya kohtaan, herra on oikeasti innostunut ja ampuu putkiin ja irtoaa loppusuorilla, jotain uutta meille! Nyt sitten sunnuntaina kotikisoihin 3 startin verran, toivottavasti ei kamala helle ole ettei mali väsähdä kaiken kaikkiaan.