Jokelle koitti kaksipäiväinen näyttelyviikonloppu, lauantaina oli Kv ja sunnuntaina sitten kaikkien rotujen näyttely. Lauantaina tuomarina oli belgialainen Rita Reyniers ja Jokke saikin värivammaisuutensa takia esiintyä valioissa, ja se kannatti! Kotiin tuomisina oli ROP ja CACIB! Meidän vanha mies on vielä iskussa :)

Arvostelu:

Harmaa hiilletty, 9-vuotias, ikä näkyy maskissa. Hieman pyöreä kallo, erinomainen etuosa ja rinnan syvyys, korvat voisivat olla lähempänä toisiaan. Hyvin harjattu turkki. Hyvä luuston vahvuus, hyvät jalat, juuri tarpeeksi draivia liikkeessä. Katsottuna takaa hän heittää vasenta takajalkaa sivuttain, tasapurenta.

Oli muuten ensimmäinen tuomari joka huomasi mitään erikoista Joken vempassa jalassa, eli kerrankin katsottiin liikkeitä tarpeeksi tarkkaan! Tuomari ei Joken väristä pitänyt ja ilmaisi sen hyvin selvästi, mutta koska muuten koira oli loistava niin taipui sitten siitä Ropin tekemään, varmasti kova pala tuomarille :D

Sunnuntaina tuomarina oli Marja Talvitie ja Jokke esiintyi veteraanina. Tuloksena oli Eri ja ROP-VET, Sa:ta ei tällä kertaa matkaan saatu.

Arvostelu:

Erinomainen tyyppi. Hieman voimakas takaluisu kallo, hyvä kita, hyvä kaula ja ylälinja. Hieman liian laskeva lantio. Riitävät etu- hyvät takakulmaukset. Ikä näkyy jo hieman liikkeissä.

Näin saatiin Joken näyttelyvuosi pulkkaan, ei se huonosti mennyt kun eri saatiin joka näyttelystä. Vuoden saldo on siis ROP, ROP-VET ja VSP-VET ja lisäksi PU2 & PU3. Saa nähdä miten ensi vuonna Jokke jaksaa kehiä kiertää, vieläkin se ulkomaan Cacib meiltä puuttuu ja sekös emäntää harmittaa. Tosin nyt jos niitä saisi kaksi niin tulisi harmaasta CIE ja CIB.. Eli katsotaan mitä keksitään ;)