Jokke on taas vaihteeksi ilmoitettu tokokokeeseen, eli missio Jokesta tva on taas käynnissä. Pitkin talvea ollaan treenailtu vaan pikku juttuja ja ihan liian harvoin, onneks on opit kuitenkin koiran kovassa kallossa hyvinkin tallella.

Paikkaistuminen tuntuu nyt olevan isoin ongelma. Jokke istuu ihan rauhassa ja sitten se onkin jo maassa.. Keuruulla tätä tehtiin ja maahanhan se putoili kun silmä vältti. Miian neuvoilla nyt kokeillaan, eli palkkana istumisesta on pallo joka viedään sinne piiloon minne itekin mennään ja koira saa pallon nähdä ja tietää että se on piilossa. Tämä jonkun verran Jokkea skarppasi, eli kokeilaan tällä kun ei muutakaan keksitä

Luoksetulossa seisomaan jäänti menee jo kivasti "seiso"-käskyllä, noudossa kapula palautetaan hienosti sivulle ilman lisäkäskyä (tähän siirryttiin eteenistumisen sijaan), idarissa ei ollut tänään(!) mitään muuta vikaa kuin hieman vino seisomisasento. Ohjattunoutokin sujuu kivasti. Vielä kun jollain jeesus-teipillä sais tän paketin pysyyn kasassa niin saatais kokeesta varmaan tuloskin, siis ehkä ja kai..

Kaukoja olis nyt tarkoitus kotona tehdä laudan edessä (pihalta tuotu lauta joka on jo pesty kusesta  ). Jokella tuo eteneminen on ollut taas ongelmana niin katsotaan mitä näin tapahtuu.