Jokke aloitti tämän vuoden alussa Taitavien Tassujen tokokurssin, mutta saikkunsa takia Jokke ystävällisesti luovutti tämän päiväisen yksityistuntinsa Beolle, on se Jokeri vaan reilu isoveli. 

Beon kanssa sitten käytiin läpi alokasluokan liikkeitä mm. liikkeenohjauksen kera. Hyppy meni hyvin, seisominen ihan jees, seuraaminen ok, mutta maahanmenossa alkoi sitten tökkiä. Beo meni maahan nopeasti, mutta alkoi sieltä sitten pomppia ylöspäin kuin palasin sen luo. Samaten jätättämistä alkoi ilmetä ja reagointia liikkeenohjaajan käskyihin. Näitä sitten harjoiteltiin, eli seuraamista vaan "käsky"-huutojen raikuessa, hienoa tämä koiraharrastus ;) Alkoi se sitten toimia, tosin tätä piti hinkata vielä vähän Anskun avustuksella tunnin jälkeenkin :D

Niin, ja tehtiin me luoksetulokin niinkuin oikeasti. Hyvin tuli eteen ja suoraan vielä, tosin sivullemeno oli jotain ihmeellistä, ikinä ei ole pientä malia laitettu edestä tulemaan sivulle, tätä mieltä meidän Pirjo-poika ainakin oli. Tiedetäänpä mitä treenata..

Paikallaolo otettiin Zero-sedän kanssa, aivan nappiin :) Beo oli tosi rauhallinen koko ajan, aikaa oli reilu 2 min. Beon kanssa ollaan nyt kotona sisällä paikallaoloa tehty ennen iltaruuan antamista, jokohan tuo alkaisi sitten tehota. Kiitokset vaan Tiinalle tästä ajatuksesta :)