Ja kun Beo treenaa niin Beo treenaa oikein kunnolla! Tavoitteena meillä olisi nyt jälkikoe tälle syksylle ja paljon on tekemistä vielä ;)

Eteenmenoa ollaan treenattu, koira kyllä etenee hyvin pallolle mutta vielä on puutteita maahan menossa kauempana, Beo vaan hämmentyy maahankäskystä ja istuu tai tuijottaa tai lähtee kohti ohjaajaa.. Pallon heittelyllä ollaan tätä nyt ýritetty kuntoon saada ja välillä tulee edistystäkin ilmi.

Pk-esteistä saatiin kasvattajalta pikakurssi Keuruulla. Hyvin alkaa Beolle noutojen ja esteiden yhteenkuuluvuus jo aueta, a-esteellä saattaa vielä kiertää takaisin tullessa, joten tarkkana pitää olla.

Ampumista ollaan tehty myös urakalla. Ensin ammuttiin niin että Beo sai nameja popsia ja eilen tehtiin ensimmäinen kerta yhdistettyä ampumista ja seuraamista ja hyvin meni, ei pauke Beoa häiritse :D

Paikallaoloa ollaan otettu myös isommassa häiriössä. Eilen Virpi ja Simmi sekä Ansku ja Zero tekivät meille häiriötä heitellen noutokapuloita ja ottamalla luoksetuloja. Itse seisoin selin Beoon ja hyvin se paikallaan pysyi. Paikallaanolo on Beolla muutenkin nyt tosi hyvällä mallilla, eilen otettiin myös tokomakuuta kolmen koiran rivissä ja keskiviikkona maattiin Killerillä kaatosateessa, molemmat onnistuneita otoksia.

Tokokoekin meillä taas lähestyy ja suorastaan pelottavalta tuntuu se, että kaikki liikkeet tuntuvat sujuvan loistavasti, jonkunhan tässä pitäisi mättää.. Kaukot ovat tosi nopeat kun niitä pallolla on välillä tehty, liikkeenohjaajastakaan Beo ei ota häiriötä. Luoksetulon pysäytys on todella nopea, pallolla tämäkin on tehty. Seisominen ja maahanmeno kunnossa, hyppyä tosin vielä voisi treenailla, istuminen esteen takana ei ole mikään nopea. Nouto sujuu, välillä koira jopa luovuttaa kapulan suorassa :D