Eli keskiviikon ratoksi tehtiin tokoa Laukaan Ale-Makasiinin pihalla, siellä oli jo melkein sulaa. Seurana meillä olivat Piia ja Arissa.

Beon kanssa keskityttiin perusasentoon, eli edestä sivulle tuloja, Beohan näissä on tahtonut mennä vinoon.. Palkkailin patukalla suoraan kainalosta ja tämä tuntui pelittävän kunne mali väsyi ja se siitä. Lisäksi tein luoksetuloja että saataisin tuota luoksetulon edessä istumisen suoruutta vahvistettua, nämä menivät tosi hyvin, palkkailin patukalla leuan alta.

Jokke sitten tokottaa kunnes toisin määrätään. Olin kylvänyt maan täyteen houkuttimia eli kapuloita ja merkkejä, ilkeää mutta totta  Sitten vaan seuraamista häiriöiden ympäri. Jokke koko ajan paransi ja alkoi olla paremmin kuulolla, välillä pysähdyttiin kapulan eteen ja heitin sen ja sitten jatkettiinkin seuraamista, alkaa se taas ruotuun palata! Paikkaistuminen tehtiin niin että Piia vahti Jokkea ja vein taas pallon piiloon. Hyvin malttoi istua varmaan sen 2 min suunnilleen ja palkkana sai sitten mennä palloa etsimään.
Lopuksi vielä ruudun oikean kohdan hakemista, eli lähettelin eri kulmista ruutuun ihan läheltä ja palkka tuli kun Jokke meni ruudun keskelle. Tosi hyvin hahmottaa kyllä ruudun, mutta muutaman kerran lähti houkuttimien luo eli kapuloita katsomaan, huutamalla tuli sentään heti pois.