Beon kanssa piti mennä jäljelle, mutta homma kaatuikin sitten lumeen! Epistä et sitä on vielä noin paljon. Sen verran sulaa löydettiin että tein koirille esineruutukaistaleen kokoa 50*20 m, esineitä 3 (kaikki hienoja kirppikseltä ostettuja pikkuleluja ), esineiden paikat painottoivat taakse. Beo oli pikkasen virtaa täynnä kun pääsi etsimään ja nopeasti löysikin kaksi etummaista esinettä, todella hienosti Beo risteili pitkin ruutua. Toisen esineen jälkeen sitten puhti loppui ja vika nalle ei meinannut millään sieltä nousta. Beo kävi pienen matkan ja tuli takaisin, kolmannella lähetyksellä lähti vatukon taakse ja toi sitten nallenkin tullessaan.
Jokkekin pääsi ruudussa käymään, kiusallani heitin Jokelle esineen lumen keskelle ja ei millään meinannut harmaa tajuta että lelu voisi siellä olla, häntä vispaten meni sulia alueita pitkin

Metsälenkin päälle mentiin sitten läheiselle hiekkaparkkikselle tottelemaan. Jokke teki ekana taas sen iänikuisen paikallaistumisen, pallolla hetsasin ja meni auton taa piiloon. Hyvin istui, kerran korjasti tassujaan mutta annettakoon se rammalle anteeksi. Sitten tehtiin luoksetulo pysäytyksillä ilman palkkaa, meni aika jees, mutta luoksetulo vauhti ei päätä huimannut, laukkasi kuitenkin. Sitten ohjattu, noudettavana oikea kapula. Aivan nappisuoritus, vautsi! Kapulan luovutuskin tuli tosi makeesti sivulle  On se fiksu! Lopuksi vielä tunnarikapulan kilttiä käsittelyä, eli pitotreenejä sillä, kumma miten koira voi läähättää tunnari suussaan..

Ja Beo kova jätkä teki pk-tottista. Alkuun tehtiin jäävät kävelyvauhdilla, istuminen tosi hieno ja ei niin kaamean hidaskaan. Maahanmenossa jäi eka istumaan, päätin sitten että on aika dramaattisten toimien ja otin kunnon käskyn iloisen maahan-käskyn sijaan, hyvin upposi  Lisäksi juoksusta maahanmenoja, kerran jäi istumaan, pienellä avulla sitten onnistui. Luoksetulossa tuli suoraan, mutta jäi kauaksi istumaan, väliä oli joku 20 cm. Sitten komeita maahanmenoja patukan avustuksella ja lisäksi jumpattiin edestä sivulle siirtymiä, välillä menee ja välillä se vaan tuijottaa.. Loppuun sitten eteenmeno komealla vauhdilla patukalle.