Tänään sitten taas tokoiltiin, voi Beo-rukkaa.. Seuraamista tehtiin niin, että Ansku kulki naksuttimen kanssa siinä vierellä ja huuteli erilaisia käskyjä ja maahanmenoja jne. Tämä meni tosin hyvin, Beo ei ottanut yhtään häiriötä :) Tämän jälkeen sitten piti kokeilla luoksetuloa, hyvin tulee jo eteen, mutta sivulle meno siitä on hankalaa. Pelkkiä edestä sivulle tuloja sitten treenailtiin Anskun naksutellessa, tämä ei ollut Beosta kovin kivaa ja sitten pääsikin poika jo autoon tauolle.

Seuraavalla kierroksella sitten ekana otettiin vinokeppejä, pitäähän sitä agilitya tähän vähän sotkea :) Ansku oli patukan kanssa palkkaamassa toisessa päässä, muutaman virheen jälkeen alkoi keppien läpi juoksu sujuakin. Vinokeppejä pitäisi kyllä tehdä nyt melkein joka päivä, haasteena on aina vain sopivan paikan löytäminen, oma piha kun on vielä tuollainen kivikova möykky täytemaata.. 
Tähän päälle sitten vielä paikallaolo, saatiin peräti 5 koiraa riviin, aika hyvin meidän porukalta! Paikallaolo taas tosi hyvä, vaikka nousi vierestä koira ja toinen alkoi vaihdella asentoa. Vaikuttaisi jo siltä että Beo alkaa olla levollisempi paikallaolossa, toivottavasti tämä ei ole vain harhakuvitelmaa..