Belgiyhdistys järjesti belgipäivät ja sinnehän piti Beo raahata myös. Matkassa mukana olivat myös Miia Tatzin ja Piitun kera, Johanna & Olli sekä Ansku joka joutui hyväntahtoisuudessaan jatkuvasti koiratolpaksi ;) Autossa oli siis tiivis tunnelma kun 4 koiraa ja 4 ihmistä piti samoihin tiloihin tunkea.

Päivän ohjelmassa olivat ulkomuototarkastus ja TAN-testi. Beon päivä alkoi ulkoisella tarkastuksella. Koiran arvioi Jesper Andersson joka on belgien erikoistuomari ja kasvattaja itsekin. Beon arviossa oli eniten kohtia erinomainen, mutta ikävä kyllä tuo "rullad svans" eli Beon suloinen kippura häntä sai arvion tyydyttävä ja tämä kokonaisuudessaan laski arvosanan sitten hyväksi, mutta ei sentään hylännyt :D Kotisivuille tulevat tarkemmat arvostelut.

Sitten TAN-testi. Testi on Ranskassa käytettävä testi joka on ikäänkuin miniluonnetesti. Testin suoritti 3 koiraa kerralla. Ensin katsottiin sosiaalisuus, eli testaaja tuli koiraa silittämään, Beo ei tätä meinannut huomatakaan, vaan katseli naisia.. Tästä arvosana hyvä joka on paras mitä voi saada.
Sitten ampuminen, koirat kävelivät rivissä kun laukaus ammuttiin, pieni pään kääntö Beolta mutta ei muuta. Tästä arvosana hyvä joka oli taas paras mitä oli tarjolla.
Viimeisenä testattiin taistelutahto. Toinen testaaja tuli jonkun laisen rätin kanssa koiran luo ja ei koiraa isommin yllyttänyt. Beo lähti iloisesti repimiseen mukaan. Kun koira oli leikitetty pelkällä rätillä, tuli mukaan leikkiin myös bambukeppi jonka tarkoituksena oli tuoda painetta hommaan. Leikittäjä asetteli keppiä mm. koiran sivuille, pään päälle jne. Beo päästi aina ensin rätistä irti kun keppi tuli, mutta jatkoi kuitenkin leikkiä kepistä huolimatta. Taistelutahdosta arvosana hyvä, paras olisi ollut erittäin hyvä jonka olisi saanut jos olisi pitänyt kiinni kepin tullessakin.

Ihan mukava oli reissu, olisi vaan ollut hauskaa saada Jokkekin ulkomuotoarvosteluun, mutta ei tuota vemppaa raaski niin kaua istuttaa autossa vielä. Beolla ainakin oli kivaa vaikkei erinomainen ollutkaan :P