Mikäs sen hauskempaa kuin lähteä viettämään sateista iltaa bh-kokeeseen.. Eli perjantaina 8.8 klo 17.30 alkoi bh-koe Mäntässä. Matkaseurana meillä oli treenikaverimme Ansku & Zero. Vettä oli tullut koko päivän ja ajomatkalla sama vaan jatkui. Kisapaikka oli nurmikenttä joka jo kivasti oli kerännyt itseensä lätäköitä. Arpa olikin meitä suosinut ja olimme toisessa tottisparissa Anskun ja Zero-sedän kanssa. Tuomarina oli Timo Nopanen.

Beon kanssa suoritimme liikkeet ensin. Remmissä seuraaminen oli oikein hienoa vaikka lätäköissä jouduttiinkin kulkemaan. Henkilöryhmässä Beolla hieman tuli seuraamiseen väljyyttä. Vapaana seuraamisessa alkoi jo näkyä pienen malin väsymistä, mutta ihan mukavasti saatiin sekin hoidettua.
Liikkeestä istumisen Beo teki seisomisena, maahanmenon istumisena ja luoksetulon sitten ihan luoksetulona. Idariakohan se luuli tekevänsä, outo otus.
Paikallamakuun Beon suoritti hienosti sateesta ja häiriöstä huolimatta :)
Tottiksen päälle ei tuomarista paljoa irti saatu, pientä hiontaa kuulemma tarvitsemme.

Kaupunkiosuus oli sitten samassa paikassa kuin tottiskin, eli kaupunkiin ei jouduttu. Kyllähän Beo käyttäytyä osaa, kunnes se piti jättää puuhun kiinni ja mennä itse piiloon ;) Jestas mikä meteli hylätystä malista lähteekään, ei paljon ohi menevä koira kiinnostanut kun mamma hylkäsi mäntyyn pienen sylikoiransa, voi voi..

Lopputuloksena se että Beoa voi nyt tituleerata nimellä BH Pirjo, eli läpi meni :D

Samaten myös Zero on nykyisin BH Zero!