Nauru Torstai-ilta sujuikin jälkikokeessa Tampereella, tuomarina oli Timo Nopanen.

Jäljelle pääsimme numerolla 5. Janalla Beo lähti todella varmasti etenemään, ja jo puolessa välissä janaa löytyikin jälki, tosin taka sellainen. Takajäljeltä sitten kutsuin pois, liina sotkeutui kamaliin risuihin janalla ja selvittellyjen jälkeen pääsi Beo oikeaa jälkeä jatkamaan. Heti pian janan jälkeen tuli kulma vasempaan, tästä Beo meni yli ja lopulta sitten löysi oikean suunnan ja sitten jo nousikin eka keppi, iso helpotus siis. Kaikki kepit löytyivät, tosin viimeisen yli Beo olisi mennyt ellen olisi itse sitä huomannut. Pisteet janalta 36 ja kepeistä 130.

Esineruutu ei sitten ihan putkeen mennytkään. Ekalla lähetyksellä Beo vaan kiersi ruudun reunat ja palasi takaisin, seuraavalla lähetyksellä tarttui mukaan esinekin. Sitten lähetyksiä ja Piulle tulikin pissihätä eli suoritti sitten tarpeensa ruutuun.. Ihan viime sekunneilla sitten löytyi esine nro 2. Pisteet 28.

Tottis tehtiin kolmen koirakon kesken, Beo meni ekana paikallaoloon ja hyvin malttoi siellä köllötellä kauniissa lonkka-asennossa. Kenttä oli aikamoista heinikkoa ja jännitystä aiheuttivat etenkin noudot kun kaikille tuo kapulan heinästä löytäminen ei tuntunut helppoa olevan. Seuraaminen meni tosi hyvin vaikkei henkilöryhmääkään ole juuri tehty, mitä nyt torstaina Tiinaa ja nakkipakettia kierrettiin ympäri :D Liikkeestä istuminen meni seisomiseksi. Maahanmeno jees ja samoin seisominen. Tasamaanouto, Beo taisi unohtaa mitä on tekemässä kun meinasi lähteä palauttamaan kapulaa tuomaria kohti, sitten syttyi valo ja Beo tuli luovuttamaan kapulan poikittain sivulle.. Muut noudot ok, tosin itse olisin halunnut suoremmat luovutukset, sivulle siirtymiset olivat hyviä. Hypyn takana Beokin joutui kapulaa etsimään.
Eteenmeno oli hieno, ei mikään huikea vauhti mutta eteni ja ekalla käskyllä maahan.
Pisteet tottiksesta 96.

Kokonaistulos siis 290 pistettä, I-tulos, JK2 ja Pirjo-Irmeli oli myös kokeen paras Pusu Tosin tasokin oli kova, kisatoverit saivat mm. 289 ja 288 pistettä!