Jokke siis pääsi kehään. Varuiksi ilmoitin herran valioluokkaan kun tuomarina oli Saija Juutilainen, uusi tuomari belgien saralla ja tunnetusti nuo suomalaisnaiset eivät ole Jokesta piitanneet, harmaa miellyttää enemmän ruotsalaismiehiä ;) Piia pääsi Joken esittämään, ja Jokke ravasikin oikein mukavasti ja välillä tietenkin nojaili tuomariin.. Tulos oli VAL ERI1 SA PU2, ja Jokke ei ollut edes ainut koira luokassaan  Ihan turkissaan ei Jokke ollut, jospa sitten erkkarissa..

ja arvostelu:

8 vuotta, oikeanlainen riittävän ryhdikäs uros jolla hyvä pään malli. Silmät voisi olla asteen tummemmat. Hyvin hoidettu purenta. Hieman voimakkaat posket ja leveälle asettuneet korvat. Hyvä niskan  kaari. Vahvat käpälät. Erinomainen etuosan rakenne. Karvapeite vaihtumassa. Liikkuu edestä hieman löysästi ja takaa kinnerahtaasti. Hieno luonne.

Parastahan reissussa oli se, että tavattiin Joken poika Rino! Ja Rino ei mikään pikku poika enää olekaan, korkeutta taitaa olla jo enemmän kuin meidän mahtimali Beolla.. Rino oli eka kertaa junnuissa, tulos oli hienosti Eri, vielä saa poika kehittyä kuitenkin :) Ja kuvia saatiin kans!


isä ja poika

Oli kyllä kaiken kaikkiaan kiva reissu :) Matkaseurana meillä oli Sirpa ja Joken mielestä ihqu Sista-tervu, ja paikan päällä oli tuttuja kasakaupalla kun Ketunpolun-klaanikin rantautui samaan paikkaan.
Saas nähdä minne sitten Jokke seuraavaksi viedään näytille, jos vaikka uskaltautuisi vetskuihin sitten!