Eli Jokelle ilmaantuikin tokokoepaikka parin viikon päähän, eli nyt on pakko treenata Päättämätön
Killerillä tein ensin ohjatun noudon, jätin Joken istumaan lähetyspaikkaan, vein kapulat ja sitten lähetin merkille. Ja aivan täydellinen merkille meno! Kyllä tauko on tosiaan jotain tuon koiran pääkoppaan tuonut. Palkka merkiltä ja sitten sama mutta noudon kanssa, haettavana vasen puoli. Ja nappiin meni, todella outoa! Lopuksi vielä vein kapulat uudelleen ja otin pelkän merkin, ja hyvin se onnistui, yhä. Noutoa alan nyt opettaa niin että luovutus suoraan sivulle, tuntuu että Jokelle on ramman jalan kanssa hieman vaikeaa tuo edessä suoraan istuminen, ja kun se ei kerran ole pakko niin ei sitten tehdä sitä.

Seuraamista tein myös ja huutamista ja vaatteissa roikkumista ei esiintynyt lainkaan, hyvä Jokke. Kaukoja tein myös, Virpi eväineen sai seistä Joken ja minun välissäni liikkeenohjaajana, matkaa koiraan oli minulta n. 10 m. Hyvät vaihdot, hieman etenemistä seiso-maahan, mutta kaikki maahan-istu menivät oikein, näissähän Jokke on pomppinut seisomaan. Palkan annoin kädestä suoraan, täytyy varmaan kokonaan takapalkka unohtaa ettei sitä tartte sitten kisoissa etsiä.

Lopuksi vielä simputusta, eli käskin Jokkea erilaisten merkkien edessä maahan, kyllä se aina merkkiä vilkaisi mutta kuunteli käskyn kuitenkin aina.