Omalla porukalla vuokrattiin Pieksämäeltä Hau-Hau halli pariksi tunniksi perjantai-iltana ja käytiin vähän agia treenaamassa. Molemmat koirat olivat mukana.

Joken kanssa piti vähän tokoa ensin tehdä kun halli oli ihanan tyhjä ennen esteitä. Tein ohjatun noudon niin että noudettavana oli tällä kertaa oikea puoli. Kaksi kertaa meni onnistuneesti, mitä nyt Jokke ei ekalla kerralla meinannut "ymmärtää" pysähtyä merkille. Kun muut tekivät agia vieressä, tein Joken kanssa myös pariin otteeseen kaukokäskyjä takapalkkaa käyttäen. Hyvin toimi vaikka oli hälinää ja pitkä välimatka :)

Agilityssa sitten Minna oli treenin suunnitellut ja sitä sitten yritettiin vääntää. Oli välistä vetoja, putkeen menoa erilaisista kulmista ja hieman hankalahkoja hyppykulmia, ainakin silloin jos ei koiraa ohjaa :D Ei näissä ongelmaa kun vain itse pysyn hereillä, ja millähän se sitten onnistuu.. Toisessa treenissä oli mukana sitten kepitkin, joita lähestyttiin erilaisista avoimista kulmista. Jokke kyllä hakee kepit kun vain itse pysyn tarpeeksi kaukana ja en tunge koiran kanssa pujottelemaan. Samaten nyt kokeilin sitä, että kuinka kauas voin Jokesta irrota kun se pujottelee. Hyvin siinä saa tosiaan itse liikkua kun vaan välillä koiralle huikkaa "kepit". Kivat treenit kaiken kaikkiaan. Jokke pääsi lisäksi Vänen kanssa radalle ja hyvin toimi tällä parivaljakolla yhteistyö, Joken mielestä palloa kantavaa henkilöä kun on seurattava :D

Beon kanssa tehtiin takaahyppyjä, putkeen menoa vähän hankalammista kulmista ja muutenkin muutamaan esteen pötköjä. Puomin alla olevaa putkea pääsi Beo myös tekemään ja sinne poika hyvin upposi puomista välittämättä. Kontaktiesteitä päästiin myös tekemään, nyt olikin eka kerta kun Beo teki keinun ilman että kukaan otti sitä yhtään vastaan. Ei ongelmaa keinussa, kyllä Piukkis on vaan reipas poika :)

Ja koska tokokoe lähestyy, teimme myös tokohyppyä kun sellainenkin paikalta löytyi. Ensin ei Beo meinannut irrota hyppäämään, mutta ensin avut patukan heiton kanssa ja johan pomppasi. Lopuksi tein niin että Beo ei tiennyt että patukka on esteen takana, ja hyvin meni.