Joken kanssa lähdettiin Pieksämäelle kevätpäivää viettämään kahden startin verran. Molemmilta radoilta loputulos sama, hylsy..

Ensimmäisellä radalla kaksi kolmasosaa radasta meni loistavasti ja sitten kosahti. Tein valssin Joken eteen niin ettei ressukka löytänyt tietään putkeen, tästä kielto. Tämän jälkeen matka jatkui ja hädissäni hyppyytin yhden hypyn väärään suuntaan.

Toinen rata alkoi jees, sitten tuli putki jonka jälkeen pitkä vienti pujottelulle, koira jotenkin tällä välillä hukkui minulta ja sujahti pujottelun läpi, "hei mamma, oon tässä, etkö oikeesti nää.." Pujottelu tämän jälkeen ok, mutta tästä hämmentyneenä meni pasmat sekaisin ja seuraava hyppy tehtiinkin taas väärin päin.. Tästä viisastuneena loppu rata menikin tosi hyvin, tosi lohduttavaa..

Oikeesti oli ihan jees kisat vaikka hylsyjä tulikin. Uskalsin itse nyt viedä Jokkea paljon rohkeammin ja me oikeasti mentiin lujaa, harmi vain kun aikoja ei hylsyistä saa. Olen nyt ilmeisesti oppinut juoksemaan ja luottamaan koiraan, toivotaan että tämä kehityskaari jatkuu, sitä päästäänkin jo ensi viikolla Mikkelissä kokeilemaan ;)