Missäs sitä maanantai-iltansa viettäisi jossei kentällä  Eli Äänekoskella treenattiin tällä kertaa. Ekana Jokke pääsi tekemään paikallaoloja Zeron kanssa, hurjan hyvin pysyi istumassa reilut 2 min! Välillä oli pientä tassujen korjailua, mutta ihan sama, kunhan istuu, takapalkkana oli taas pallo. Paikallamakuukin tehtiin muodon vuoksi lyhyenä, ei mitään ihmeellistä. Tämän jälkeen pientä jumppaa, eli vuoron perään Anskun kanssa käskettiin koiria sivulle ja maahan, yhden kerran meni Jokke Anskun hämyyn maahanmenossa ja kerran sivulle nousussa myös, sitten alkoi varmaan harmaa herra skarpata. Ruutuun lähetyksiä tein ihme kulmista, tosi hyvin Jokke (tänään..) haki paikkansa ruudun keskelle.
Tunnari tehtiin käskytettynä, oikea löytyi mutta liika into häiritsee hommia kun koira pomppaa keskelle kapuloita ja kapuloiden lennättämisen jälkeen alkaa etsiä sitä oikeaa.. Kaksi tunnaria tehtiin ja oikea tuli molemmilla kerroilla.
Metallikapulaa heittelen kans (kevään eka kerta..), ja ei ollut ongelmaa noudon kanssa, hetsasin vähän pallolla ennen heittoa ja hienosti toi, pari vauhtinoutoakin tehtiin.

Ja Pirjo touhuaa tottista. Istuminen liikkeestä alkaa olla jo aika jees, varmalla pohjalla kunnes mennään kokeeseen, vai miten se meni  Maahanmenossa käytin taas kovin miehekästä käskyä, mutta silti jäi kerran istumaan. Luoksetuloja tein palkaten koiran heittämällä patukan taakseni kun koira oli suht lähellä, heittoja tuli molemmilta puolilta. Lopuksi vielä luoksetulo ilman heittoa ja hienosti tuli suoraan eteen ja lähelle!

Ja löytyihän kentältä innokas maalimieskin! Ismo otti patukan ja kirmasi kentän laidalle koivikkoon piiloon ja Beo innokkaana lähti sitten sinne ilmaisemaan. Ensin annoin Beon haukkua maalimiehelle itsekseen, haukku hyvä mutta mali ei meinannut pysyä maassa, onneksi oli topakka maalimies joka osasi vaatia. Sitten tehtiin näitä tuttuja ohjaaja kiertää koko pakettia ympäri-juttuja, ja kyllä tämä vaan koko ajan vähemmän Beoa häiritsee. Vielä kun päästäis ihan metsään asti, josko sitten jo tällä viikolla. Viimeistään nyt lauantaina kun meillä on Keuruulla kasvattajan järjestämä hakupäivä.