Partisen Päivikki tuli Ala-Keiteleen porukkaa agilityn saralla kouluttamaan, ja Beokin pääsi tositoimiin. Kontaktiesteistä radalla oli puomi johon saatiin taas uutta ideaa. Beolle pitäisi laittaa nyt alastulolle tuplapalkka, eli normisti nami alustalle ja sitten vielä pienen matkan päähän patukka jonne alastulolta sitten vapautetaan. Tämän pitäisi kasvattaa pienen malin kärsivällisyyttä, ja kyllä se Beo tuntui ajatuksen tajuavankin, ihme kyllä ;)

Ja kepit olivat myös radalla ja kovasti Päivikkikin kehui miten asiassa ollaan menty eteenpäin, Beo teki hienoja pujoja :) Tästä se lähtee..

Seuraava huomio olikin se, että Beo ei seurannutkaan käsiohjausta vaan tuijotteli minua silmiin. Miten niin liikaa tehty kontaktiharjoituksia, pöh.. Eli nyt saatiin tehtäväksi harjoitella ohjausta kiertämisharjoituksilla, josko se siitä käsiin sitten ehdollistuisi myös enemmän.

Muuten sujui agi niin hyvin että ekat kisailmottautumiset on tehty, eli Jatin äitienpäiväkisat ovat sitten se paikka missä yritetään Beolle eka agilitytulos saada aikaiseksi :D